Obradović: Ne može se verovati Vučiću oko izbora

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović ocenio je da se lideru naprednjaka Aleksandru Vučiću ne može verovati oko vanrednih parlamentarnih izbora.

Izvor: Beta

Subota, 18.11.2017.

14:34

Obradović: Ne može se verovati Vučiću oko izbora
Foto: Tanjug

"Aleksandar Vučić se kleo da nikada neće smanjiti penzije i prevario. Rekao je više puta da se nikada neće kandidovati za predsednika Srbije i slagao. Takvom čoveku se ne može verovati", rekao je Obradović agenciji beta.

On je ocenio da je kod Vučića "sve propaganda i laž" i da će građani znati da li će biti parlametarnih izbora tek kada se primakne vreme za raspisivanje beogradskih izbora.

Glavni odbor Srpske napredne stranke danas je na predlog lidera Aleksandra Vučića odlučio da ne bude vanrednih parlamentarnih izbora zajedno sa redovnim beogradskim izborima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: