"Podrška nezavisnom Kosovu - podrška izdvajanju RS iz BiH"

NDP je saopštio da je izjava člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića da se nada da će BiH priznati nezavisnost Kosova, direktna podrška politici raspada BiH

Izvor: B92

Utorak, 14.11.2017.

10:51

Ilustracija: Thinkstock

Narodni demokratski pokret (NDP) saopštio je

"Onaj ko podržava secesiju Kosova i Metohije u Srbiji, daje punu podršku izdvajanju Republike Srpske iz BiH. Kada bi BiH priznala Kosovo kao državu, nasilno i neustavno, bez saglasnosti predstavnika Republike Srpske, širom bi otvorila vrata izdvajanju Republike Srpske iz BiH", navodi se u saopštenju Narodnog demokratskog pokreta, dostavljenom medijima.

Poručuju da i da srpski narod ne može da sačuva BiH, ako to ne želi Bakir Izetbegović", te da je "najbrži način da se BiH raspadne priznavanje samoproglašenog Kosova".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: