Brnabićeva o Popoviću i "Rajskim papirima": Bio je jasan

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je izjava ministra za inovacije Nenada Popovića u vezi sa navodima KRIK-a da poseduje ofšor kompanije “bila jasna”.

Izvor: B92

Sreda, 08.11.2017.

14:37

Brnabićeva o Popoviću i
Foto: Tanjug, arhiva

Ona je rekla i da poziva nadležne organe da reaguju ukoliko imaju zašto.

"Razgovarala sam sa ministrom Popovićem, njegova izjava je prilično jasna. Pozivam, kao i u svim ostalim slučajevima, nadležne organe da reaguju ukoliko imaju zašto da reaguju", rekla je premijerka.

Podsetimo, ime ministra se našlo na spisku ličnosti koje su umešane u aferu “Rajski papiri“, a u vezi sa kompanijama registrovanim na “ofšor destinacijama“.

Pročitajte još: U "Rajskim papirima" jedan ministar i biznismeni iz Srbije

Izjava Popovića je bila takva, kaže premijerka, da Popović nema ofšor kompanije.

"Ukoliko je izjava tačna, onda ne vidim o kakvoj moralnoj odgovornosti pričamo", rekla je Brnabićeva odgovarajući na pitanje novinara da li oseća kao predsednica vlade moralnu odgovornost i poručila da je potrebno da se vidi u narednom periodu šta je istina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: