Mediji: Stradao još jedan princ; Rijad: On je živ i zdrav

Vlasti Saudijske Arabije demantovala je tvrdnje da je princ Abdul Aziz bin Fahd (44) ubijen kada je prilikom hapšenja pružao otpor.

Izvor: B92

Utorak, 07.11.2017.

21:19

Mediji: Stradao još jedan princ; Rijad: On je živ i zdrav
Foto: Gettyimages

"On je živ i zdrav", navodi se u saopštenju saudisjkog ministarstva za informisanje, prenosi britanski "Dejli mejl".

Ranije danas mediji u regionu Zaliva su objavili da je princ ubijen dok su vlasti pokušavale da ga uhapse u sklopu istrage o korupciji.

"Nema nikakvih istina u glasinama koje kruže u medijima o princu Abdul Aziz bin Fahdu. Princ Abdul Aziz je živ i zdrav", saopštilo je saudijsko ministarstvo informisanja.

Glasine su krenule kada je bivši FBA agent Ali H Sufan na tviteru napisao da je sin pokojnog kralja Fahda umro u nedelju.

Prema istim tvrdnjama, princ Abdul Aziz je bio "duboko umešan" u poslove kompanije "Saudi Oger" koju je svojevremeno držala porodica libanskog premijera Saada Haririja, koji je ovog vikenda podneo ostavku.

Vesti i pogibiji princa Abdula Aziza pojavila se svega 24 sata nakon što je potvrđeno da saudijski princ Mansur bin Mukrin poginuo u padu helikoptera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: