"Svečano" otvoreni poštanski sandučići u Mladenovcu FOTO

Predsednik opštine Mladenovac Vladan Glišić prisustvovao je “svečanom“ otvaranju poštanskih sandučića u jednoj mladenovačkoj zgradi.

Izvor: B92

Sreda, 25.10.2017.

14:22

screenshot

Fotografije sa otvaranja objavljene su na zvaničnoj Fejsbuk stranici SNS Mladenovac.

Kako se navodi na Fejsbuku, na inicijativu stanara zgrade u Kosmajskoj 18 zamenom poštanskih sandučića u zgradi poznatijoj kao “kineska ambasada“ omogućeno je bezbednije i sigurnije stizanje pošte za 58 stanova i preko 200 stanara.

Dodaje se da su se za rešavanje ovog problema predstavnici stanara obratili OO Srpske napredne stranke kao i rukovodstvu opštine Mladenovac koje je izašlo u susret i omogućilo stanarima bezbedniju dostavu pošte.

Da podsetimo, ovo nije prvi slučaj neobičnih “svečanih otvaranja“ u gradovima širom Srbije.

U decembru prošle godine u Kraljevu je pušten u rad semafor na uglu ulica Olge Milutinović i Karađorđeve, a događaju je prisustvovao gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić.

Takođe, u februaru su funkcioneri novosadskog “Parking servisa“ i “Matice srpske“ otvorili neasfaltirani parking iza zgrade najstarije srpske kultirne i naučne ustanove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: