Tuča u Centru za azil u Krnjači

Jedan muškarac uboden je u nogu rano jutros u tuči koja je izbila u Centru za azil u Krnjači.

Izvor: Tanjug

Utorak, 24.10.2017.

07:44

Tuča u Centru za azil u Krnjači

Kako je Tanjugu rekla portparolka Hitne pomoći Nada Macura, tuča je u centru koji se nalazi na Pančevačkom putu bb, izbila nešto pre 4.30 sati, a povređeni je prevezen u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nesreći na uglu Balkanske i Admirala Geprata jedna žena (25) povređena je u svojstvu pešaka u 21.55 časova. Ona je prevezena u Urgentni centar.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 113 puta, od kojih 21 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali hipertoničari i astmatičari.

U Beogradu je juče tokom dana zabeleženo pet saobraćajnih nesreća, u kojima niko nije teže povredjen, a Hitna pomoć je intervenisala 124 puta, od kojih 35 na javnom mestu, dodala je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: