U Hrvatsku stigla zima: Planine pod snegom, u Rijeci potop

Na Zavižanu je palo tridesetak centimetara snega. Snega ima i na Velebitu, ali i na još nekim planinskim vrhovima. U Rijeci od obilnih padavina potop.

Izvor: index.hr, 24sata.hr

Ponedeljak, 23.10.2017.

13:12

U Hrvatsku stigla zima: Planine pod snegom, u Rijeci potop
Getty images

Na Zavižanu je noćas palo 30 cm snega. Na glavnom ulazu na Babić Siči ima desetak cm snega. Put do Zavižana nije očišćen pa se posetiocima ne preporučuje odlazak.

Na Fejsbuk stranici Nacionalni park Severni Velebit objavljene su fotografije snimljene jutros.

U Rijeci potop

Zbog obilnih padavina koje su se sručile na Rijeku, u tom gradu bio je u nedelju pravi potop, javljaju hrvatski mediji. Jednom od glavnih ulica slivala se bujica vode, podvožnjak kod brodogradilišta "3. maj"v bio je potpuno pod vodom.

Slično je bilo i u brojnim drugim ulicama tako da je veliki deo centra grada bio potopljen pa su morale da intervenišu i vatrogasne ekipe.

Vožnja Rijekom je bila izuzetno otežana pa su lokalne vlasti apelovale na građane da bez preke potrebe ne izlaze na ulice svojim vozilima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: