U tri saobraćajke petoro povređeno, bilo i šlogova

U Beogradu su se protekle noći dogodile tri saobraćajne nezgode, u kojima je ukupno povređeno pet osoba.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.10.2017.

07:38

U tri saobraćajke petoro povređeno, bilo i šlogova
Tanjug, arhiva

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je Tanjugu da je u 00:13 sati na uglu Mirijevskog bulevara i Ulice Ladne vode lakše je povređen 30-godišnji muškarac, koji je zadobio tupu povredu glave, i 45-godišnja ženska osoba, koja je takođe zadobila tupe povrede glave i grudnog koša, a prebačeni su u Urgentni centar.

U 02:53 sati na auto-putu ka Šidu, kod Geneksa, lakše povrede glave zadobio je muškarac star oko 30 godina, koji je prevezen u KBC Zemun.

U Bulevaru kralja Aleksandra kod stare okretnice, kod Kluza, u 04:00 sati povrede glave i grudnog koša zadobila su dva muškarca, od 49 i 27 godina starosti, koji su potom prebačeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas, navela je Macura, imala ukupno 107 intervencija od kojih 16 na javnom mestu, dok su se od hroničnih bolesnika najviše za pomoć javljali astmatičari, a bilo je i poziva zbog šlogova kod mlađih osoba.

Juče je, prema njenim rečima, zabeležena 121 intervencija Hitne pomoći od kojih 27 na javnom mestu, uključujući tri saobraćajne nezgode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: