Drama i napad nožem u Hitnoj pomoći: "Zaklaću te, Turčine"

Muškarac V.M. iz Prijepolja napao je nožem u subutu ujutru medicinskog tehničara A. M. iz Brodareva u službi Hitne pomoći, piše “Blic”.

Izvor: B92

Nedelja, 22.10.2017.

12:59

Drama i napad nožem u Hitnoj pomoći:
Ilustracija: Thinkstock

Kako navode, V.M. je medicinskom tehničaru pretio “da će ga zaklati”.

Napadnuti muškarac je za “Blic” rekao da je V.M. “smireno ušao u prostorije Hitne pomoći”, ali da je potom verbalno napao doktorku I.P. zbog toga kako je obučena i našminkana.

“Pokušao sam da ga smirim i rekao mu da sedne. Kad je seo zavrnuo je majicu i kazao: ‘Imam nešto za tebe’. Onda je iz izvukao veliki nož, od policije sam kasnije saznao da je sečivo bilo dugo 30 centimetara. Mahinalno sam ga uhvatio za ruku, a on je nož podigao u visini mog vrata. U tom trenutku umešao se portir koji je pokušao da ga primiri. Iskoristio sam trenutak njegove nepažnje i uleteo u sobu za tehničare. Pokušao je da me udari, ali sam zatvorio vrata pa je nož ostao zaglavljen između vrata i štoka. Vikao je: ‘zaklaću te, Turčine’. Lupao je pokušavajući da uđe u prostoriju, ali sam, naslonjen na vrata, uspeo da ga zadržim”, navodi medicinski tehničar.

Kako kaže, napadača poznaju sve njegove kolege jer živi blizu bolnice.

Prema njegovim rečima, jedna doktorka je tokom napada pobegla na dečje odeljenje na spratu i pozvala policiju koja je ubrzo došla i savladala ga.

Posle hapšenja V.M. je saslušan i biće predat Višem tužilaštvu U Užicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: