Odron na gradilištu - troje poginulo, 11 nestalo

U odronu na gradilištu u Maleziji poginulo je troje stranih radnika, a 11 se vodi kao nestalo, saopštile su tamošnje vlasti.

Izvor: Tanjug

Subota, 21.10.2017.

13:17

Odron na gradilištu - troje poginulo, 11 nestalo

Tela dvojice Indonežana i jednog državljanina Mjanmara izvučena su iz ruševina dok su se druga dvojica radnika izvukli sa lakšim povredama, saopštili su zvaničnici.

"Sada se suočavamo sa problemom iskopavanja 35 metara zemlje. Rasporedili smo jedinicu K9 sa tri obučena psa koji tragaju za žrtvama", rekao je šef spasilačke vatrogasne službe u Penangu Sadon Mokhtar, prenosi Rojters.

Prema njegovim rečima, veruje se da su većina zarobljenih u ruševini stranci iz Indonezije i Bangladeša, ukljucujući i Rohingje.

Kako se navodi, veruje se da je kontrolor na gradilištu maležanske nacionalnosti takođe poginuo i nalazi se negde u ruševini.

Odron se dogodio na mestu gde se izgrađuju dve kule od po 49 spratova, a uzrok se još uvek utvrđuje, navodi agencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: