"Uželeo sam se izbora, jedva čekam da Vučić odluči"

Lider SPS Ivica Dačić izjavio je da je Srbija vođena Srpskom naprednom strankom ostvarila velike pozitivne promene, ali da jedva čeka nove izbore.

Izvor: B92

Subota, 21.10.2017.

19:15

Tanjug, Sava Radovanoviæ

"Pred nama su beogradski izbori, ali ja sam se uželeo izbora i zato jedva čekam da (Aleksandar) Vučić odluči da se ide na izbore", rekao je Dačić na proslavi godišnjice SNS u Beogradu.

On je rekao da mu je lider SNS veoma drag, ali da mu je još draži kada vidi ko ga sve napada.

"Vi se zovete naprednjaci, ako se vi tako zovete, onda su ovi drugi koji vas napađu - nazadnjaci", ocenio je Dačić.

Prema njegovim rečima, Srbija je danas poštovan partner u celom svetu i to je bila ključna tačka za ujednijenje SPS i SNS-a.

"Kad god su interesi Srbije bili u pitanju nismo imali razlike i zato smo se ujedinili i zato smo izabrali Vučića za predsednika", rekao je Dačić i dodao da ova vlast vodi zemlju napred, ka sigurnoj evropskoj budućnosti.

Na proslavi je govorio i lider Narodne stranke iz Španije Ruben Moreno Markes, koji je istakao da Španija prolazi kroz teške trenutke, ali da će sačuvati vladavinu prava u zemlji.

On je čestitao Vučiću jubilej ocenivši da ni jedna stranka u Španiji ne bi mogla da okupi toliko ljudi na nekom skupu.

"Srpska napredna stranka je garant stabilnosti i razvoja ovog regiona i kao prava evropska stranka zna da je jedina prava budućnost za Srbiju da se učlani u Evropsku uniju", rekao je Markes.

SNS u Sportskom centru "Tašmajdan" u Beogradu obeležava devet godina od osnivanja pod sloganom "Devet godina energije, posvećenosti i rezultata".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: