Objavljeno zašto je gradonačelnik Kruševca bio na Tajvanu

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj izrazila je žaljenje zbog smrti gradonačelnika Kruševca Dragog Nestorovića i izrazila saučešće porodici.

Izvor: Tanjug

Subota, 21.10.2017.

16:07

Objavljeno zašto je gradonačelnik Kruševca bio na Tajvanu

Gradonačelnik Kruševca preminuo je jutros na Tajvanu, gde je boravio od 16. oktobra kao deo delegacije NALED-a, u okviru posete koja je za cilj imala jačanje trgovinske i ekonomske saradnje, razmene znanja i najboljih praksi u primeni IT rešenja za dobru upravu i brzi lokalni razvoj, saopšteno je iz NALED-a.

Delegaciju su činili članovi rukovodećih tela NALED-a iz redova lokalnih samouprava i izvršna direktorka, a poseta je realizovana u organizaciji tajvanske strane.

Tokom šest dana delegacija je imala sastanke sa predstavnicima gradova Tajpej i Kaosijung, naučnih institucija i agencija za promociju trgovine i investicija.

"Dragi se spremno odazvao pozivu za studijsku posetu Tajvanu jer se kao inženjer posebno zanimao za "pametna rešenja" za gradove u oblasti javne rasvete i promocije turizma. S ponosom, ali nenametljivo je tokom posete govorio o potencijalima Kruševca, ističući uvek i ključne specifičnosti ostalih gradova u delegaciji", rekla je izvršna direktorka NALED-a Violeta Jovanović

Prema Tanjugovim saznanjima, Nestorović je preminuo rano jutros od posledica srčanog udara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: