Junker "vragolan": Uštinuo Plenkovića, pa poslao poljubac

Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker našalio se u svom stilu kada je s leđa prišao hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću pred TV kamerama.

Izvor: B92

Petak, 20.10.2017.

15:53

Junker
screesnhot

Junker je uštinuo Plenkovića, a potom mu poslao i poljubac.

Naime baš kad je Plenković novinarima odgovarao na pitanje o rusko-ukrajinskim odnosima i hrvatskoj poziciji prema tom pitanju, iza leđa mu je prišao Junker i uštinuo ga (čini se ispod struka), prenosi N1.

Zatim je poslao poljubac iznenađenom hrvatskom premijeru koji se na to okrenuo, nasmejao i potapšao Junkera.

"On se inače voli grliti, ljubiti stalno, tako da je to simpatično s njegove strane”, kratko je prokomentisao Plenković ovu neobičnu epizodu.

"Žrtva" Junkerovih "pošalica" bio je svojevremeno i slovenački premijer Miro Cerar kojem se tokom jedne pres konferencije predsednik EK prišunjao s leđa i prekrio mu oči rukom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: