Užas kod Priboja: Bivši muž upucao četiri osobe pa se ubio

Jedna osoba je ubijena, a četiri su povređene u pucnjavi koja se u noći između srede i četvrtka dogodila u Pribojskoj Banji, javile su Večernje novosti.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.10.2017.

09:15

Užas kod Priboja: Bivši muž upucao četiri osobe pa se ubio
Ilustracija: Thinkstock

Kako se navodi, dve osobe su životno ugrožene.

Dodaju se i nezvanična saznanja da je pucnjavu izazvao muškarac srednjih godina koji je upao u kuću kod bivše supruge nakon čega je pucao u nju i ostale ukućane koji su se zatekli tu.

Tom prilikom povređene su tri žene i jedan muškarac. Nakon što je završio svoj krvavi pir napadaač je izvršio samoubistvo.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Prijepolju nam je rečeno da se tokom noći dogodila tragedija međutim i to da oni nisu nadležni za ovaj slučaj već je to Više javno tužilaštvo u Užicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: