Leskovac: Popucale vodovodne cevi, poplavljene i kuće

Zbog pucanja vodovodne cevi u Ulici Dimitrija Tucovića u Leskovcu, tri domaćinstva u ovom delu grada su poplavljena, dok je voda potopila i delove ulica.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.10.2017.

16:45

Leskovac: Popucale vodovodne cevi, poplavljene i kuće
Ilustracija: Thinkstock

Kako pišu Južne vesti, osim ove, pukla je cev i u blizini glavne autobuske stanice, gde je voda poplavila podvožnjak, a prema rečima direktorke JKP “Vodovod” Kosare Ilić, sve raspoložive ekipe su na terenu.

U Ulici Dimitrija Tucovića, kako je rekla direktorka Ilić, pukla je vodovodna cev velikog profila, tri domaćinsta su oštećena, a pod pritiskom vode podignut je i deo asfalta. Ekipe “Vodovoda” su na terenu i trenutno se, prema njenim rečima, iz podruma ispumpava voda.

Situacija je pod kontrolom, sve raspoložive ekipe su na terenu, a šteta će ljudima biti nadoknađena iz osiguranja koje “Vodovod” redovno izmiruje - rekla je Ilićeva.

Osim ove, cev je pukla i u blizini autobuske stanice, gde je poplavljen podvožnjak, a kako kažu u “Vodovodu”, ekipe su i u tom delu grada i rade na otklanjanju kvara.

Naselja u kojima su se dogodili kvarovi trenutno su bez vode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: