Užas u Americi: Majka stavila u rernu decu i uključila je

Amerikanka Lemora Vilijams (24) optužena je da je ubila svoje dvoje najmlađe dece tako što ih je stavila u rernu i uključila je.

Izvor: B92

Sreda, 18.10.2017.

10:18

Užas u Americi: Majka stavila u rernu decu i uključila je
Freeimages.com

Prema nalogu za hapšenje, majka četvoro dece tereti se da je stavila svog dvogodišnjeg sina Ke Džunte Pena i jednogodišnjeg Dža'Karter Pena u rernu u svojoj kući u Atlanti, negde između 12 sati u četvrtak i 23 časa u petak.

Policija je odnela šporet iz kuće Lemore Vilijams na dalja ispitivanja, a američki mediji prenose da su policajci na telima dečaka odmah primetili velike opekotine.

Prema policiji koja je bila pozvana na lice mesta, Vilijamsova je pozvala oca ubijenih dečaka Džamela Pena, i to u petak uveče, kada mu je rekla da je nešto pošlo naopako i da su dva dečaka umrla. Cela konverzacija vodila se putem video-poziva, navode američki mediji, a preneo je Sputnjik.

Čim je video mrtvu decu na podu, Pen je pozvao policiju.

Oni su potom u kući našli i trogodišnjeg sina Vilijamsove i Pena, Džamila Pena mlađeg, nepovređenog. Najstarije dete Vilijamsove, šestogodišnja ćerka nije bila u kući.

Policajcima je rekla da je decu ostavila u kući sa nekom rođakom, koje nije bilo tu kada se vratila, a deca su bila sama.

Prema rečima njenih prijatelja i članova porodice, Vilijamsova već duže pati od mentalnih poremećaja, koji su se pogoršali nakon smrti njenog oca.

"Ona jedina zna šta se tačno dogodilo", kazala je njena sestra Tabita Holingsvort, dodajući da bi trebalo da se obrati pažnja na moguće samoubistvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: