Vulin pozvao Srbe na KiM da glasaju za Srpsku listu

Ministar odbrane Aleksandar Vulin pozvao Srbe na Kosovu i Metohiji da u što većem broju izađu na lokalne izbore i glasaju za Srpsku listu.

Izvor: B92

Sreda, 18.10.2017.

13:06

Vulin pozvao Srbe na KiM da glasaju za Srpsku listu
Tanjug, Sava Radovanoviæ

"I ovaj put ih pozivam da glasaju za Srpsku listu, da izađu u što većem broju i da ne dozvole da bilo ko odlučuje umesto njih. Oni žive na KiM i oni najbolje znaju da je Srpska lista veza sa Vladom Srbije, da je ona garant da će Vlada nastaviti da finansira život na prostoru KiM i da će nastaviti da bude opredeljujući faktor na KiM", poručio je Vulin.

Vulin je ukazao da su izbori na Kosovu i Metohiji uvek važni za Srbe i da Srbi njima "odlučuju o svojoj sudbini, preuzimaju svoju sudbinu u svoje ruke i ne dozvoljavaju da bilo ko umesto njih odlučuje".

"Srbi na Kosovu i Metohiji su politički zreli, hrabri, oni vole svoju zemlju i oni će doneti najbolju odluku, a ja ih pozivam da glasaju za Srpsku listu", istakao je Vulin.

Lokalni izbori na Kosovu i Metohiji se održavaju u nedelju, 22. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: