Saobraćaj umeren, ujutro magla

Saobraćaj u Srbiji umerenog intenziteta i odvija se bez vanrednih zastoja i prekida. Ujutro ponegde po kotlinama i duž rečnih tokova moguća kratkotrajna magla.

Izvor: Beta

Sreda, 18.10.2017.

07:04

Saobraćaj umeren, ujutro magla
Screenshot

Na naplatnim stanicama nema dužeg zadržavanja.

Prema podacima Uprave granične policije, putnička vozila na graničnim prelazima čekaju do 15 minuta.

Od danas, 18. oktobra, izvodiće se radovi na popravci oštećene kolovozne konstrukcije na državnom putu I B reda broj 26 Beogad - Obrenovac, u Ulici kralja Aleksandra u Obrenovcu. Radovi će se izvoditi sedam dana i biće obezbedjni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Od 18. do 31. oktobra obustavljaće se saobraćaj na svakoj od prilaznih saobraćajnih traka naplatnih stanica Srbobran 2 - levo i Vrbas - desno, deonica Sirig - Subotica, zbog radova na izgradnji kompleksa bočnih naplatnih stanica.

Do 31. oktobra od 7.00 do 15.00 plаnirаni su rаdovi nа sаnаciji klizištа nа državnom putu I B redа broj 22, deonicа Bućin grob, kod Mаjdаnа. Zа vreme tih rаdovа sаobrаćаj će se povremeno nаizmenično propuštаti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: