Mladić skočio s Pančevačkog mosta, Renato ga spasao

Dvadesetosmogodišnji B. T. skočio je s Pančevačkog mosta, a iz Dunava ga je izvukao Renato Grbić, javlja "Blic".

Izvor: Blic

Utorak, 17.10.2017.

21:44

Mladić skočio s Pančevačkog mosta, Renato ga spasao
Ilustracija: Thinkstock

Renato Grbić, čuveni spasilac sa Dunava, ribar i ugostitelj sa reke, rekao je za beogradski list da je sedeo u lokalu kada ga je pozvao stariji sin sa vešću da je viđen nag muškarac kako je skočio sa Pančevačkog mosta.

"Sa kumom sam odmah ušao u čamac i krenuli smo u potragu za mladićem. Iako je mrkli mrak, svetla sa mosta pomogla su nam da razaznamo mladićevu glavu u reci. Čim nas je čuo da smo isplovili, počeo je da nas doziva upomoć i kako smo mu prišli čak je i sam uskočio u čamac", kazao je Renato za "Blic".

Kako nastavlja spasilac, muškarca su obukli i ugrejali u njegovom restoranu.

"Gledam ga, zgodan, mlad momak. Pitao sam ga zašto je skočio, a njegov odgovor je bio da je imao razloga za to i da je želeo da razbije strah", rekao je Renato.

Ubrzo je došla i policija i ekipa Hitne pomoći, koja je mladića prevezla u Urgentni centar.

B. T. je 30. osoba kojoj je Renato Grbić spasao život nakon skoka s Pančevačkog mosta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: