Stefanović i Kif o finansijskom kriminalu

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao sa ambasadorom Velike Britanije Denisom Kifom o unapređenju saradnje.

Izvor: Tanjug

Utorak, 17.10.2017.

12:18

Stefanović i Kif o finansijskom kriminalu
Tanjug, arhiva

Na sastanku je konstatovano da je saradnja između Ministarstva unutrašnjih poslova i nadležnih službi Velike Britanije veoma uspešna.

Na osnovu inicijative Britanske uprave poreza i carine, Stefanović i Kif razgovarali su o mogućnosti potpisivanja Memoranduma o razumevanju u borbi protiv krivičnih dela na štetu budžeta, kojim bi se dodatno unapredila saradnja iz oblasti finansijskog kriminala.

Ministar Stefanović je naglasio da je za Ministarstvo unutrašnjih poslova od posebnog značaja razmena iskustava eksperata dveju policija iz oblasti borbe protiv terorizma, saopšteno je za MUP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: