Jutro hladno i maglovito, a zatim – "miholjsko leto"

U Srbiji će ujutro biti sveže, ponegde kratkotrajna magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplije, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Izvor: Beta

Četvrtak, 12.10.2017.

01:00

Jutro hladno i maglovito, a zatim –
Foto: Gettyimages

Vetar će biti slab, promenljivog smera. Najniža temperatura kretaće se od 2 do 9, a najviša od 21 do 25 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će ujutro biti sveže, ponegde u okolini grada kratkotrajna magla a tokom dana pretežno sunčano i toplije. Vetar će biti slab, promenljivog smera. Najniža temperatura biće oko 9, a najviša 24 stepena.

U Srbiji će narednih sedam dana ujutro biti sveže, ponegde kratkotrajna magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo sa temperaturom oko i malo iznad prosečnih vrednosti.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Očekuje se nešto povolјnija biometeorološka situacija za hronično obolele osobe. Osobe sa srčanim problemima i varirajućim krvnim pritiskom mogu osetiti izvesne tegobe, a u prepodnevnim satima oprez se savetuje i astmatičarima. Moguće meteoropatske reakcije su poremećaj sna i glavobolјa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: