Erdogan pre Srbije "međ' javom i med snom" VIDEO

Pre posete Srbiji, turski predsednik Redžep Tajip Erdogan boravio je u Ukrajini, gde se sastao sa svojim ukrajinskim kolegom Petrom Porošenkom.

Izvor: B92

Utorak, 10.10.2017.

17:50

Erdogan pre Srbije
Screenshot

Erdogan i Porošenko razgovarrali su iza zatvorenih vrata tri sata, iako je bilo planirano da razgovor traje "samo" 45 minuta. Nakon razgovora turskog i ukrajinskog predsednika usledila je konferencija za novinare koja je Erdoganu "teško pala".

Kako se na video-snimcima može primetiti, predsednik Turske jedva je držao glavu uspravno, oči su mu se sklapale s vremena na vreme, a nije nedostajalo ni zevanje. U pojedinim trenucima delovalo je kao da je Erdogan zadremao.

Nakon posete Ukrajini, predsednik Turske doputovao je u Srbiju, a kako je sastanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem prošao pročitajte - OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: