Zidojče cajtung: Mnogi u Srbiji bi da imaju tetku u Kanadi

Posle Vašington posta i ugledni nemački list Zidojče cajtung objavio je tekst o slučaju stana ministra odbrane Aleksandra Vulina.

Izvor: B92

Utorak, 10.10.2017.

16:02

Zidojče cajtung: Mnogi u Srbiji bi da imaju tetku u Kanadi
Foto: Tanjug / Sava Radovanoviæ

U tekstu se navodi da je ministar upleten u korupcionašku aferu, kao i da se od njegovih objašnjenja kako je od tetke iz Kanade dobio oko 250.000 evra “diže kosa na glavi“.

“Tetka u Kanadi. Tetka koja je dugo radila u inostranstvu da bi podržavala rodbinu u domovini. To je ono što mnogi ljudi u Srbiji žele. Najbolji primer je ministar odbrane Aleksandar Vulin“, navodi se.

Takođe, dodaje se da je stan plaćen skoro četvrt miliona evra, što je ogroman novac ako se u obzir uzme da je ministarska plata oko 800 evra mesečno.

Vulin se trenutno nalazi u centru pažnje nakon što je Mreža za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) objavila da je kupio stan vredan 200.000 evra od novca koji je navodno njegova supruga pozajmila od svoje tetke iz Kanade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: