RHMZ: Sutra oblačno, toplije, uz kišu na severu Srbije

Izvor: Beta

Subota, 07.10.2017.

23:46

RHMZ: Sutra oblačno, toplije, uz kišu na severu Srbije
Ilustracija: Thinkstock

U Srbiji se sutra očekuje oblačno i toplije vreme, uz slabu kišu na severu i severoistoku zemlje tokom noći, saopštio je Republički hidrometorološki zavod.

Jutarnja temperatura biće od četiri do osam stepeni celzijusa, a najviša dnevna od 14 do 19 stepeni.

U većem delu zemlje vetar će biti slab, sem na istoku gde bi severozapadni i zapadni vetar povremeno mogao da bude jak.

U Beogradu će biti oblačno, ali suvo i malo toplije nego danas, uz slab do umereni vetar. Jutarnja temperatura će biti oko sedam stepeni, a najviša dnevna 17 stepeni.

Naredne nedelje u Srbiji će prosečna temperatura biti izmedju 17 i 20 stepeni. Vreme će biti pretežno oblačno i suvo, uz postepeni porast temperature.

U ponedeljak se očekuje slaba kiša u pojedinim delovima Srbije.

U Beogradu se u ponedeljak se očekuje više oblačnosti i slaba kiša, ali će temperatura postepeno rasti, dok se narednog vikenda opet očekuje naoblačenje s kišom.

Biometeorološka prognoza za nedelju, 8. oktobar:

Meteorološke prilike mogu relativno nepovolјno uticati na osobe sa kardiovaskularnim obolјenjima, kao i na astmatičare, a moguće meteoropatske reakcije su razdražlјivost i glavobolјa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: