Niš: Putnik udarao u vrata, pa ga pretukao vozač autobusa

Nišliju O. C. pretukao je u petak oko 15 sati vozač gradskog autobusa, a svemu je prethodila svađa, pišu Večernje novosti.

Izvor: B92

Petak, 06.10.2017.

19:58

Niš: Putnik udarao u vrata, pa ga pretukao vozač autobusa
freeimages.com

Prema tvrdnjama očevidaca, vozač autobusa V. V. je naneo putniku povrede od kojih se starac onesvestio, nakon čega je prebačen u Urgentni centar.

Kako “Novosti“ saznaju, putnik O. C. (65) je na stanici počeo da lupa u vrata autobusa, najverovatnije zbog toga što vozač nije hteo da otvori vrata, nakon čega je zadobio udarac u glavu od vozača V. V. (45).

Niška policija potvrdila je da je incident prijavljen u 15 sati i da je došlo najpre do verbalnog, a zatim i do fizičkog obračuna. Dodaju da se radi o autobusu koji saobraća na liniji Železnička stanica – Duvanište. Čitav slučaj prijavljen je Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: