Ivanović: Nastavljamo mirnu kampanju uprkos pritiscima

Kandidati za gradonačelnike Kosovske Mitrovice i Zvečana, Oliver Ivanović i Dragiša Milović, najavili su da će "i pored pritisaka" nastaviti mirnu kampanju.

Izvor: Beta

Četvrtak, 05.10.2017.

15:42

Ivanović: Nastavljamo mirnu kampanju uprkos pritiscima
Getty images

Oni su rekli da će to učiniti uz razgovore s građanima iznoseći svoj program za rešavanje pitanja koja se tiču lokalnih samouprava.

"Pritisak se nastavlja na jedan drugačiji način pritiscima na neistomišljenike", rekao je Ivanović na konferenciji za novinare u sedištu Građanske inicijative SDP u Kosovskoj Mitrovici.

On je dodao da se pozivaju direktori preduzeća i načelnici odeljenja da u svojim sredinama "drže stvari pod kontrolom i da se glasovi usmeravaju ka Srpskoj listi".

Ivanović je ocenio da je to pravno i političko nasilje.

"Oni koji to rade moraju da znaju da će odgovarati jer po zakonu nije dozvoljeno da se na taj način vrši uticaj na volju građana ", rekao je on i izrazio nadu da će "naša država taj problem da reši".

Kandidat za gradonačelnika Zvečana ispred liste Za naš Zvečan Dragiša Milović rekao je da je njegova supruga, lekar dugogodišnji specijalista fizikalne medicine smenjena s mesta načelnika i da joj je oduzeto pravo da dežura, a da se njegova ćerka i dalje verbalno napada.

"I pored toga mi nastavljamo kampanju od vrata do vrata, od čoveka do čoveka, idemo mirno, nećemo pozivati na nasilje", rekao je Milović i dodao da od države Srbije žele da čuju poruke jedinstva i ohrabrenja.

Odbacio je optužbe da oni koji izlaze na izbore a nisu Srpska lista ruše jedinstvo i naglasio da oni ne prekidaju vezu sa Srbijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: