BG: Vozač "bmw" ponudio mito, pa pesnicom udarao policajce

Policija je jutros oko 7h u Savskoj ulici u Beogradu uhapsila D.Z. (22) nakon što je više puta pesnicom udario dvojicu policajaca, saopštio je MUP.

Izvor: Beta

Subota, 30.09.2017.

14:17

BG: Vozač
Foto: MUP

Kako se navodi, policija je utvrdila identitet mladića i ustanovila da je za njim raspisana i sudska potraga zbog pokušaja ubistva, jer je kako se sumnja, aprila ove godine u Vinči ispalio više hitaca u 32-godišnjeg mladića i ranio ga u stomak.

D.Z je upravljao vozilom marke "bmw x6" i prilikom legitimisanja ponudio je novac policajcima kako bi odustali od dalje kontrole, a policajci su novac odmah odbili posle čega je mladić pokrenuo vozilo da bi pobegao, a oni krenuli da ga zaustave.

Dok je automobil bio u pokretu, osumnjičeni je policajcima zadao više udaraca pesnicom kako bi ih izgurao iz vozila.

Policajci su povređeni, ali su uspeli da spreče bekstvo osumnjičenog. Prilikom pregleda vozila policija je pronašla i pištolj za koji osumnjičeni nije imao dozvolu.

On se tereti za napad na policajca na dužnosti i nedozvoljeno posedovanje oružja.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, posle čega će uz krivične prijave biti sproveden Višem javnom tužilaštvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: