Potukli se Srbi, Hrvati i Bosanci u Beču

Državljani Hrvatske, BiH i Srbije ovog vikenda u Beču izazvali ozbiljan incident. Grupa od deset ljudi potukla se u jednom kafiću u kom su bili redovni gosti.

Izvor: B92

Utorak, 26.09.2017.

12:39

Potukli se Srbi, Hrvati i Bosanci u Beču
Freeimages.com

Kako prenosi hrvatski portal Indeks.hr pisanje magazina Feniks, pijani gosti nisu mogli da se dogovore da li će igrati pikado ili će plesati, a nesaglasnost o izboru aktivnosti dovela je najpre do glasne svađe, a potom i do opšte tuče.

Bečka policija potvrdila je da su svi uključeni u narušavanje javnog reda i mira bili pijani te da se radi o sedam muškaraca i tri žene. U tuči je jedna žena zadobila povrede lica zbog kojih joj je pružena pomoć u bolnici, a lakše je povređen i jedan muškarac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: