Zagrebački taksista silovao devojku, išla iz izlaska kući

Taksista iz Zagreba silovao je u tom gradu devojku nakon što je ona u alkoholisanom stanju posle izlaska ušla u njegovo vozilo, prenosi “Indeks”.

Izvor: index.hr

Utorak, 26.09.2017.

09:33

Zagrebački taksista silovao devojku, išla iz izlaska kući
Ilustracija: Thinkstock

Kako navode, zločin se dogodio u četvrtak oko pola dva ujutru. Devojka stara 30 godina u tom trenutku se vraćala iz izlaska i ušla je u njegov taksi, a bila je u alkoholisanom stanju.

"U četvrtak u ranim jutarnjim satima, na području Trnja, 27-godišnjak je počinio krivično delo silovanja na štetu 30-godišnjakinje", potvrdili su iz policije.

Zagrebački portal navodi da je taksista uhvaćen na delu zahvaljujući svedoku.

“Indeks” nezvanično saznaje da je svedok video kako taksista devojku koja se tetura unosi u automobil, dok posle toga nije seo na mesto vozača. Automobil se nije kretao, pa je svedok pozvao policiju, koja je po dolasku zatekla mladića kako siluje devojku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: