Vučić: Vulin ništa nije ukrao od kada je na vlasti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ministar odbrane Aleksandar Vulin "nije ništa ukrao od kada je na vlasti".

Izvor: B92

Utorak, 26.09.2017.

22:33

Vučić: Vulin ništa nije ukrao od kada je na vlasti
Foto: Tanjug

On je pozvao sve nadležne agencije da povedu istragu u vezi sa njegovim stanom.

"On je taj stan dobio u junu 2012. godine", kazao je Vučić za Televiziju RTS i dodao da Vulin tada "nije bio na vlasti" i da nije bio direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, što je postao tek avgusta te godine. ;

"To se nije dogodilo, i to nije njegovo od kada je na vlasti", rekao je Vučić i dodao da nema ništa protiv da se ispita Vulinov slučaj. Vulin je Agenciji za borbu protiv korupcije prijavio da je 205.000 evra kojima je kupio stan u Beogradu, dobio kao dugoročni zajam od "tetke svoje supruge".

To obrazloženje nije ubedilo Agenciju za borbu protiv korupcije, koja je Vulina prijavila Tužilaštvu za organizovani kriminal jer novac nije prijavljen na carini, niti na računima ministra i njegove supruge ima bilo kakvih dokaza o toj transakciji.

Ipak, posle dve godine, slučaj je zatvoren odbacivanjem krivične prijave Agencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: