Trampov zet imao je i privatni mejl za poslovne svrhe

Zet i savetnik američkog predsednika Donalda Trampa, Džerad Kušner, koristio je pored zvaničnog imejl naloga Bele kuće i privatni nalog, navodi portal Politiko.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.09.2017.

08:32

Trampov zet imao je i privatni mejl za poslovne svrhe
Getty Images

S tog naloga on je razmenjivao poruke sa drugim zvaničnicima administracije. Politiko piše da je Kušner privatni nalog otvorio tokom tranzicionog perioda u decembru prošle godine.

Ponekada je sa privatnog naloga razmenjivao mejlove sa istaknutim zvaničnicima Bele kuće koji su se odnosili na medijsko pokrivanje, organizovanje događaja...

Politiko" piše da su im četiri osobe potvrdile ove navode, kao i da su imali uvid u dvadesetak mejlova.

Kušnerov advokat Ebi Lovel je izjavio da je njegov klijent poštovao pravila i prosleđivao sve mejlove na zvaničan nalog.

"Manje od 100 mejlova u periodu od januara do avgusta je Kušner ili poslao ili odgovorio kolegama u Beloj kući sa privatnoj mejla", kazao je advokata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

20 h

Podeli: