Teško povređeni traktorista i motociklista

U dve saobraćajne nezgode, teško su povređeni motociklista i traktorista. Tokom noći bilo i nekoliko lakših povreda u saobraćajnim nezgodama.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 25.09.2017.

07:31

Teško povređeni traktorista i motociklista
Tanjug, arhiva

Oko 19:15 časova na Avalskom putu, nakon kontakta kombija i traktora, teško je povređen muškarac starosti oko 65 godina i prevezen na reanimaciju Urgentnog centra.

Vozač kombija, starosti oko 50 godina, žalio se na bol u grudima, zbog čega je prevezen u urgenti centar, ali mu nisu konstatovane povrede, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U 01:15 sati u Bulevaru Mihaila Pupina nadomak Palate Srbije došlo je do sudara automobila i motocikla, usled čega je vozač motocikla - muškarac starosti oko 34 godine - zadobio teške unutrašnje povrede, nakon čega je prevezen u reanimaciju urgentnog centra.

Muškarac starosti oko 34 godine lakše je povređen u Kruševačkoj ulici, nešto pre 23 časa, nakon čega je prevezen u Urgentni centar. U ulici Blagoja Parovića lakše povrede zadobio je muškarac starosti oko 27 godina, a nezgoda se dogodila oko 23:23 časa.

Pola sata pre ponoći lakše je povređen muškarac starosti oko 35 godina na spajanju ugrinovačkog i dobanovačkog puta, nakon čega je prevezen u KBC "Zemun".

Muškarac starosti oko 60 godina zadobio je lakše telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 00:45 sati, nakon čega je prevezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć imala je najviše poziva od srčanih bolesnika, koji su se žalili na bolove u grudima, i od osoba sa hipertenzijom. Zabeleženo je 106 intervencija, od kojih 24 na javnom mestu. Tokom jučerašnjeg dana zabeleženo je 103 intervencjie, od kojih 20 na javnom mestu, sa dve saobraćajne nezgode u kojima nije bilo teško povređenih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: