SPS: Opozicija se ujedinjuje da bi politički preživela

Šef poslaničke grupe SPS Đorđe Milićević izjavio je da ta partija ne želi da licitira sa datumom održavanja beogradskih izbora.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 25.09.2017.

17:18

SPS: Opozicija se ujedinjuje da bi politički preživela

On je istakao da su socijalisti spremni za njih i naveo da se opozicija ujedinjuje da bi politički preživela.

Kada bude bio poznat datum, socijalisti će, kaže Milićević, razgovarati unutar stranke, ali i sa koalicionim partnerima SNS.

"Tada ćemo doneti odluke koje će ići u pravcu onoga što je neophodno Beogradu, a to je politička stabilnost i politika kontinuiteta", rekao je Milićević novinarima u parlamentu.

Ocenjuje da opozicija više razmišlja o beogradskim izborima od vlasti, te da su se danas u skupštini mogle čuti neke nove, ali i neke stare inicijative poput okupljanja, što je, kaže, legitimna stvar, ali suština je, dodaje, da se oni ne ujedinjuju da bi pobedili na izborima već da bi politički preživeli.

"Nova inicijativa opozicije je bojkot izbora, što je njihovo pravo, ali suština je u tome, po našem mišljenju, da je evidentno da opozicija pokušava unapred da opravda izborni debakl na izborima u Beogradu", istakao je Milićević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: