"Beli u inostranstvu - ništa od naroda, mora strane sile"

Predsednik pokreta "Sarmu prob'o nisi" Ljubiša Preletačević Beli otišao je u inostranstvo da lobira da mu finansiraju kampanju.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 25.09.2017.

16:58

Screenshot

To je izjavio Preletačevićev portparol Mijat Kostić i dodao da ako Beli u tome uspe, kandidovaće se na beogradskim izborima.

Kostić je, u prepoznatljivom maniru, rekao da je Beli čuo jutros da bi izbori mogli biti održani 10. decembra i da je odmah otišao u inostranstvo da bi prikupio novac.

"Shvatio je da podrška naroda ništa ne znači, već da ga na vlast moraju dovesti strane sile, kao što je to slučaj sa svim njegovim kolegama koji su bili ili su još na vlasti", objasnio je Kostić.

Kako je za Tanjug rekao, Beli je poveo i druge članove pokreta "da se povežu sa svetskim moćnicima radi dobijanja podrške".

Za to vreme, "njegovi ljudi ne gube vreme, već u Mladenovcu sastavljaju listu i program, koji će obelodaniti čim dobiju zeleno svetlo od stranih sila", rekao je Kostić.

Izbori u Beogradu biće održani 10. decembra, nezvanično saznaje B92.

Ranije je predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić rekao da ne misli da je najbolje da izbori za Skupštinu Beograda budu u decembru, ali da se neće protiviti toj odluci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: