Vesić: SNS će pobediti u Beogradu, kad god budu izbori

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio da SNS ima impresivne rezultate i ocenio da će pobediti na beogradskim izborima, kad god oni budu održani.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.09.2017.

12:56

Vesić: SNS će pobediti u Beogradu, kad god budu izbori
Tanjug, Dragan Kujundžiæ

"Mi ćemo sprovesti svoju kampanju i pobedićemo. Mi kao stranka nudimo rezultate i iza nas su zaista impresivni rezultati", istakao je Vesić novinarima u Beogradu i naveo da je između ostalog, dug prethodne vlasti od 1,2 milijarde evra, aktuelna gradska vlast smanjilla za oko 500 miliona evra.

Na pitanje da li će izbori biti održani desetog decembra, kao što pominju neki mediji, Vesić je rekao da to nije pitanje za njega i da se odluke o tome donose u organima koji raspisuju izbore.

Upitan da li će SNS na izbore izaći kao lista bez kandidata za gradonačelnika, Vesić je rekao da to takođe nije pitanje za njega već za stranku. "Kako će naša politička stranka doneti odluku, to je pitanje za nju. U svakom slučaju, SNS, kako god da izadje, pobediće na izborima".

Upitan da li bi voleo da Siniša Mali ostane gradonačelnik, Vesić je rekao: "Siniša Mali je radio zajedno sa nama. On je radio zaista ozbiljan posao i ovi rezultati o kojima govorimo su, između ostalog, i njegovi rezultati".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: