Božović: Izbori su test za nas, a ne vlast

DS je otvorena za razgovor s drugim članovima opozicije koliko već danas, ovo je ključni trenutak za opoziciju da se ujedini, kaže Balša Božović.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.09.2017.

12:36

Božović: Izbori su test za nas, a ne vlast
Tanjug, arhiva

Predsednik beogradskog odbora DS je novinarima u Narodnoj skupštini rekao da je opozicija za datum izbora saznala ovog jutra iz pisanja medija i da nemaju zvaničnu informaciju.

“Ono što je nama važno je da smo uvek spremni da branimo građane, mi smo za izbore spremni svakih mesec dana, ali mislim da ovo neće biti fer i slobodni izbori”, naveo je Božović.

Dodaje, da je ovaj način raspisivanje izbora “demonstracija moći SNS”, kao i da će se boriti za očuvanje institcija u Skupštini, jer “ovo je dom građana, a ne dom SNS”. Božović je rekao da apeluje na opoziciju da se “urazumi” i da što pre sedne i razgovara.

“Mi smo pokazali da sa 11 stranaka koalicije Vučić nema većinu u Beogradu, imao je 44 odsto. Dakle mi imamo većinu”, rekao je Božović.

Kaže, da je trenutak da opozicija stavi lične ambicije i sujetu sa strane i sedne i razgovara, jer je ovo, smatra, velika šansa za početak rušenja sadašnje vlasti.
“Ovo je test za nas, ne za njih”, istakao je Božović.

Upitan da li će doći do smene ministra Vulina zbog afere stan, Božović je rekao da to zavisi isključivo od volje Aleksandra Vučića.

“Građani ga nikada nisu videli u politici, o tome samo Vučić odlučuje”, zaključio je Božović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: