DSS proslavila 25 godina: Usvojen dokument "Jedini put"

Glavni odbor Demokratske stranke Srbije usvojio je programski dokument "Jedini put".

Izvor: Tanjug

Nedelja, 24.09.2017.

23:12

DSS proslavila 25 godina: Usvojen dokument

Kako navode, taj document potvrđuje da je DSS bila i ostala stranka demokratskog opredeljenja i odgovorne nacionalne politike, koja se rukovodi načelima političke i vojne neutralnosti.

"DSS ostaje privržena temeljnom programskom načelu ravnoteže nacionalnog i demokratskog, kojim se rukovodila tokom 25 godina svog rada", saopšteno je posle sednice Glavnog odbora na kojoj su izabrani članovi Predsedništva, Izvršnog odbora, disciplinske komisije i nadzornog odbora.

Ta stranka navodi da "odgovornost za današnje stanje ugroženosti države i građana snose jednako sve stranke čija je politika utemeljena na odanosti evroatlantskoj zajednici".

DSS je uverena, kaže se u saopštenju, da je njena politika srpskog, a ne evropskog puta, jedinstvena i jedino odgovorna.

Demokratska stranka Srbije je na svečanosti u Sava centru obeležila 25 godina od osnivanja, nakon čega je održana sednica Glavnog odbora koja je bila zatvorena za javnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: