"Janković je živ i zdrav, netačne informacije na mrežama"

Pokret slobodnih građana navodi da su netačne informacije objavljene na društvenim mrežama da je na lidera pokreta Sašu Jankovića "pucano ili da je ubijen".

Izvor: B92

Subota, 23.09.2017.

16:47

"Obaveštavamo javnost da je lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković živ i zdrav", navodi se u saopštenju.

Član predsedništva PSG Srđan Škoro je kazao da sama činjenica da je ogroman broj ljudi poverovao u tu "užasnu vest" svedoči o tome u kakvom gradu i državi žive građani Srbije.

"Želimo da verujemo da proturanje ovako opasnih i uznemirujućih lažnih vesti ne predstavlja pripremu javnosti za ono što bi moglo da usledi", rekao je Škoro.

On je kazao da se svakodnevno protiv Saše Jankovića i PSG-a vodi "bestijalna kampanja preko plaćenih sluga odanih aktuelnoj vlasti" i ocenio da je strah od gubitka beogradskih izbora "očigledno toliko izražen u vladajućoj koaliciji da ga više ne mogu skriti".

"Nadamo se da pokazna vežba policije i blokada čitavog Beograda nema za cilj uvođenje budućeg policijskog časa, niti obračuna sa opozicijom i građanima koji misle svojom glavom", rekao je Škoro i dodao da to nije isključeno jer o bezbednosti građana brinu direktor BIA Bratislav Gašić, ministri odbrane i unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i Nebojša Stefanović, a njima "nezakonito koordinira" predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: