Tuča ispred moskovskog tržnog centra

Policija je zadržala u pritvoru 250 migranata nakon tuče ispred tržnog centra na jugoistoku Moskve, izjavio je danas za Tass neimenovani izvor iz policije.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.09.2017.

13:42

Tuča ispred moskovskog tržnog centra
Freeimages.com

Kako navodi ruska agencija, migranti "azijskog izgleda" želeli su da se sastanu sa vlasnicima tržnog centra. "Kako bi se sprečili eventualni masovni nemiri, policajci su ih zadržali u pritvoru i odveli ih u policijsko odeljenje", rekao je izvor ruske agencije.

Kako je objasnio, obezbeđenje tržnog centra pretuklo je sinoć državljanina Tadžikistana koji je tamo radio. On je prebačen u bolnicu sa povredama, uključujući potres mozga. Potom su drugi radnici započeli tuču sa obezbeđenjem.

Još tri učesnika sukoba su kasnije hospitalizovana sa povredama glave i modricama.

Policija je potvrdila da su policajci sprečili sukob između obezbeđenja i zaposlenih u tržnom centru.

Više od 90 osoba je odvedeno u policijske stanice, rekao je portparol moskovskog odeljenja Ministarstva unutrašnjih poslova. Otvorena je krivična istraga o huliganizmu.

Gradska polciija je odbacila navode medija da je jedan od migranata ubijen tokom tuče. Portparol je potvrdio da je muškarac odveden u bolnicu i da mu je pružena medicinska pomoć. Njega sada ispituje policija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: