Kamion nosio pomoć Rohingja muslimanima pa sleteo s puta

Kamion sa humanitarnom pomoći za izbegle Rohingja muslimane u Bangladešu sleteo je rano jutros s puta u jarak. Poginulo devetoro humanitarnih radnika.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.09.2017.

08:04

Kamion nosio pomoć Rohingja muslimanima pa sleteo s puta

Neimenovani zvaničnik Međunarodnog komiteta Crvenog krsta izjavio je da su svi stradali radnici iz Bangladeša angažovani za dostavljanje paketa hrane za 500 porodica Rohingji koje se nalaze u oblasti Bandarban duž granice Bangladeša sa Mjanmarom.

AP podseća da je u poslednjih manje od mesec dana više od 420.000 Rohingji pobeglo iz severne savezne države Mjanmara Rahine, nakon što su pobunjenici iz njihovih redova započeli napade na policiju zbog čega je usladio odgovor vlasti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: