Kad Hilari Klinton opisuje Putina to izgleda ovako VIDEO

Bivša predsednička kandidatkinja Hilari Klinton u razgovoru za komičnu emisiju govorila o ruskom predsedniku, opisujući njihove sastanke i stav prema njoj.

Izvor: Beta/AP

Sreda, 20.09.2017.

11:41

Kad Hilari Klinton opisuje Putina to izgleda ovako VIDEO
Getty images

Naime, Klintonova je u sinoćnoj emisiji "Kasni šou sa Stivenom Kolberom" rekla da se Putin umešao u američke predsedničke izbore delimično zbog onog što je ona radila kao državna sekretarka SAD, kada su se njih dvoje sukobili u raznim prilikama. On od tada ima nešto protiv nje, rekla je Hilari Klinton.

Po njenim rečima, činjenica da žena "stvarno izgleda da ga uznemiri".

Klintonova je ismejala Putina zbog nepristojnog sedenja na jednom sastanku sa široko raširenim nogama. Taj položaj se naziva "manspreding" (manspreading) na engleskom i označava agresivan muški položaj sa široko raširenim nogama, posebno neprijatan u javnom prevozu.

"Kada bih sedela s njim on je uvek izgledao kao čovek koji se užasno dosađuje, vrti glavom, koluta očima...", kazala je Klintonova i dodala da se jednom dosetila da počnu razgovor o očuvanju prirode i sibirskih tigrova. "Odjednom je živnuo, i tada smo imali zanimljiv razgovor", rekla je Klintonova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: