Vukašin Obradović stabilno, i dalje u štrajku

Vlasnik ugašenih novina Vranjskih Vukašin Obradović, koji je nakon celodnevnog štrajka glađu, primljen u vranjsku bolnicu, od jutros je stabilno.

Izvor: Južne vesti

Sreda, 20.09.2017.

10:51

Vukašin Obradović stabilno, i dalje u štrajku
Tanjug

On i dalje odbija hranu, potvrdio je za Južne vesti direktor Zdravstvenog centra doktor Dragan Veličković, a prenose Južne vesti.

Uredniku Vranjskih pozlilo je u kasnim večernjim satima, u prostorijama redakcije njegivig lista, a nakon pregleda smešten je na kornoranu jedinicu bolnice u Vranju.

“Od kako je primljen podvrgnut je svim pregledima i uključena mu je infuzija. Hranu je tokom noći odbijao. Redovnu terapiju, s obzirom da je reč o srčanom bolesniku, nastavio je da uzima“, kaže Veličković.

On napominje da mu je zdravlje prilično urušeno i da su mu svi predložili da što pre prekine sa štrajkom.

“Nakon jutarnje vizite, Obradović se dobro oseća i izrazio je želju da na lični zahtev napusti bolnicu. Ipak, lekari su uspeli da ga ubede da ostane i na kraju je poslušao savet lekara“, kaže Veličković.

U dva navrata Obradović je juče odbio da otključa vrata redakcije za lekare hitne medicinske pomoći, da bi nakon celodnevnog štrajka pozlilo zbog čega je prebačen u bolnicu.

Podsetimo, "Vranjske" su prestale da izlaze prekjuče, a Obradović je juče ujutru rešio da gladuje u znak protesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: