Stamenković:Šešelj uvredio Rašković-Ivić; Arsić: Nisam čuo

Poslanica Dosta je bilo Branka Stamenković rekla je na sednici Skupštine Srbije da je šef poslanika SRS Vojislav Šešelj uvredio poslanicu Sandu Rašković-Ivić.

Izvor: B92

Sreda, 20.09.2017.

12:06

Stamenković:Šešelj uvredio Rašković-Ivić; Arsić: Nisam čuo
Tanjug

Ona je istakla da je Šešelj, prilikom izlaska iz sale grubo uvredio poslanicu, uz navode da ju je “sramota da ponovi šta je on rekao“, kao i da se nada da je u stenogram ušlo šta je lider radikala rekao.

Stamenkovićeva je zatražila od predsedavajućeg, u tom trenutku je to bio Veroljub Arsić, da zaštiti poslanicu Rašković-Ivić, ali je on odgovorio da “ne može da reaguje na nešto što nije čuo“.

Potom je se u stolicu predsedavajućeg vratila predsednica Skupštine Maja Gojković, kojoj je Stamenkovićeva prišla i dobila odgovor “nemojte tako“.

Upitana da li želi da se Skupština Srbije izjasni o povredi Poslovnika, poslanica Dosta je bilo je odgovorila odrično.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: