Ruski helikopter "gađao svoje" / VIDEO

Ruski portali objavili da su dve osobe povređene tokom vojne vežbe "Zapad 2017" na zapadu zemlje kada je helikopter greškom ispalio rakete na parkirana vozila.

Izvor: Tanjug

Utorak, 19.09.2017.

14:40

Ruski helikopter
Sxc.hu, ilustracija

Na video-snimku, objavljenom na portalu "66.ru njuz", vide se dva helikoptera u niskom letu, kao i da potom jedan ispaljuje raketu koja je eksplodirala nedaleko od grupe ljudi koji su gledali vežbu.

Portal navodi da su dve osobe povređene i dva vozila uništena, kao i da se incident dogodio u nedelju ili ponedeljak, prenosi AP.

Ruska vojska je potvrdila verodostojnost video-snimka, ali je demantovala da se to dogodilo u ponedeljak.

Vojska nije precizirala kada i gde se incident odigrao i tvrdi da niko nije povređen.

Rojters navodi da je isti video-snimak objavio i ruski portal "Fontanka.ru" i da se na snimku vidi da je helikopter ispalio više raketa na vojni kamion prekriven kamuflažnom mrežom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: