Ub: Muškarac teško povređen, psi mu odgrizli nos

Muškarac iz Lazarevca S. S. (78) teško je povređen kada su ga u Ulici nemačkih interniraca u Ubu napala dva psa, prenose “Večernje novosti”.

Izvor: Veèernje novosti

Utorak, 19.09.2017.

15:02

Ub: Muškarac teško povređen, psi mu odgrizli nos
Ilustracija: Tanjug

Kako navode, njemu je odgrizen veći deo nosa i zadobio je brojne ujede po rukama i licu.

Beogradski list piše da su S. S. napala dva psa rase “bokser” i to ispred dvorišta njihovog vlasnika.

Teško povređeni S. S. operisan je i smešten je na Odeljenje intenzivne nege Opšte bolnice u Valjevu i njegovo stanje je stabilno.

“Na zbrinjavanju povreda na rukama i licu S. S. angažovani su hirurzi i ortopedi, pacijent nije u životnoj opasnosti, a verovatno će tokom lečenja biti podvrgnut i dodatnim hirurškim intervencijama, kada je u pitanju rekonstrukcija nosa”, kaže portparolka Opšte bolnice Valjevo Kristina Paramentić.

Ipak, zbog zdravstvenog stanja povređenog policija nije mogla da mu uzme izjavu, a “Novosti” nezvanično saznaju da je vlasnik pasa rekao da su se psi nalazili u dvorištu i da je kapija bila zatvorena.

Istraga će utvrditi da li se kapija otvorila, ili ju je S. S. otvorio.

Uviđaj su obavili policija i Osnovno javno tužilaštvo u Ubu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: