Šarčević o "Miletiću": To je Fejsbuk revolucija

Govoreći o slučaju OŠ "Svetozar Miletić", u kom se roditelji protive smeni direktora, ministar Šarčević kaže da "će biti saglasan sa sobom da brani državu".

Izvor: Beta

Utorak, 19.09.2017.

09:55

Šarčević o
Getty images

"Mislim da je dosta toga spontano, i da je dosta toga organizovano. Ne može neko ko je imao inspekcijski pregled da se licitira sa državom, ovo je teže povreda, ovo je lakša povreda, ovo možete da zaboravite... ja ne mogu tako da razmišljam", kazao je on.

"Mislim da je dosta toga spontano, i da je dosta toga organizovano. Ne može neko ko je imao inspekcijski pregled da se licitira sa državom, ovo je teže povreda, ovo je lakša povreda, ovo možete da zaboravite... ja ne mogu tako da razmišljam", kazao je ministar prosvete Mladen Šarčević gostujući na RTS-u.

Šarčević je ocenio da "opstruktivno ponašanje nema pametan odgovor". "Očekujem da se oni urazume. Veliki deo roditelja želi da im deca idu u školu. Ovo je neka Fejsbuk revolucija... Situacija će se rešiti tako što će se oni urazumiti", kazao je ministar.

Podsetimo, učenici zemunske osnovne škole "Svetozar Miletić" već tri nedelje ne idu u školu jer se roditelji protive smeni direktora te škole.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: