K. Mitrovica: U dva dana izgorela dva automobila

U severnoj Kosovskoj Mitrovici tokom vikenda zapaljena su dva automobila, jedan kruševačkih registarskih oznaka, drugi Srbina iz Severne Mitrovice.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.09.2017.

18:44

K. Mitrovica: U dva dana izgorela dva automobila

Ubrzo nakon što je stigla potvrda da je rano jutros u Kosovskoj Mitrovici zapaljen automobil, iz Kosovske policije za region Sever za portal KoŠev potvrdjeno je da je tokom vikenda i u Mikro naselju zabeležen još jedan slučaj paljenja vozila.

"Mogu da potvrdim da je zabeležen slučaj 16. septembra u Mikro naselju. U pitanju je vozilo Citroen C5, vlasnika kosovskog Srbina," kazao je izjavi za portal KoŠev zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, Besim Hoti.

U 24-časovnom policijskom izveštaju koji se dostavlja medijima ovog slučaja, ipak, nema, ali Hoti je potvrdio da je slučaj zaveden u Direkciji sever.

Rano jutros, u ulici Lole Ribara, u Kosovskoj Mitrovici, zapaljen je još jedan automobil - "Fiat stilo", kruševačkih registarskih oznaka.

Veruje se da je požar podmetnut, a oštećen je i automobil koji je bio parkiran u neposrednoj blizini.

Od početka godine na severu Kosova zabeleženo je više slučajeva paljenja automobila, kao i jedan pokušaj paljenja.

Krajem aprila u Kosovskoj Mitrovici zapaljena su tri automobila, a mercedes, na kojem je požar podmetnut, pripadao je srpskom policajcu granične policije Kosova.

Sredinom jula zapaljen je automobil u Leposaviću, a krajem meseca, u razmaku od dva dana, zapaljeni su automobili dr Dragiši Miloviću i Oliveru Ivanoviću.

U avgustu je zabeležen pokušaj paljenja automobila pripadniku Kosovske policije u Zubinom Potoku, navodi portal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: