Incident zbog "FT1P" - porazbijao stakla u Socijalnom

Nepoznati muškarac porazbijao je oko 10.30 stakla na ulazu u novosadsku filijalu Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje na Žitnom trgu, saznaje 021.

Izvor: 021.rs

Ponedeljak, 18.09.2017.

14:04

Incident zbog
Ilustracija: Thinkstock

Prema navodima svedoka, muškarac je vidno besan zbog toga što nije uspeo da overi zdravstvenu knjižicu jer mu je nedostajao jedan papir, tzv. slučaj "FT1P", dok je izlazio iz šalter-sale Fonda porazbijao sve staklene površine koje su mu se našle na putu.

Obezbeđenje u Socijalnom nije uspelo da ga zaustavi, a građani koji su se zatekli u sali su samo nemo posmatrali ili su čak pozdravili uzvicima odobravanja njegov gest.

Portal “021” navodi da je muškarac potom izašao iz zgrade i otišao u pravcu Ulice vojvode Bojovića, a ubrzo je došla policija koja je obavila uviđaj.

Pošto su RFZO-u poznati podaci počinioca, može se očekivati da će ga policija pronaći i podneti prijavu za oštećenje javne imovine ili remećenje javnog reda i mira.

Novosadski portal ističe da “Novosađani godinama dane izgube zbog loše organizacije rada Fonda, a to najbolje pokazuje što se svako jutro ispred zgrade stvaraju veliki redovi”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

116 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: