Mali: U Beogradu svi imaju jednaka prava

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da očekuje da će Parada ponosa pokazati da svi građani imaju jednaka prava.

Izvor: Beta

Nedelja, 17.09.2017.

14:27

Mali: U Beogradu svi imaju jednaka prava
Foto: Tanjug

On je novinarima uoči početka šetnje rekao da očekuje da će Parada ponosa proteći u najboljem mogućem redu, podsetivši da je prisustvovao svim paradama ponosa od 2014. godine.

"Očekujem da će Prajd proteći u najboljem redu i da će Beograd pokazati da svi građani imaju jednaka prava i da poštuje različitosti", rekao je Mali.

Na Paradi su pored Malog bili i premijerka Ana Brnabić, kao i ministri Zoran Đorđević i Branko Ružić.

Više informacija o dešavanjima sa Parade možete pročitati - OVDE.

Zbog Parade ponosa i trke “BGD 10K” veliki broj ulica u centru Beograda biće zatvoren u nedelju, pa se apeluje na građane da se naoružaju strpljenjem. Neke ulice biće nedostupne i za pešake, javni gradski prevoz će pretrpeti velike promene, a to sve u trenutku brojnih radova na saobraćajnicama zbog kojih su poslednjih nedelja gužve u glavnom gradu Srbije svakodnevnica.

Opširnije o saobraćaju - OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: