Ujutru kiša, najviša dnevna i do 26 stepeni

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, ujutru i pre podne još ponegde sa kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Izvor: Beta

Sreda, 13.09.2017.

01:00

Ujutru kiša, najviša dnevna i do 26 stepeni
Ilustracija: Thinkstock

Pre podne se na severu i zapadu, a zatim i u ostalim krajevima zemlje očekuje prestanak padavina i razvedravanje. Posle podne će biti pretežno sunčano. Duvaće slab i umeren vetar, na istoku i jak, severozapadni.

Jutarnja temperatura biće od 12 do 17 stepeni, a najviša dnevna od 22 do 26.

I u Beogradu će sutra biti umereno do potpuno oblačno, samo ujutru sa slabom kišom. Od sredine dana se očekuje razvedravanje. Vetar će biti slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura oko 14, a najviša dnevna oko 23 stepena.

U Srbiji će do nedelje pretežno sunčano i toplije, samo se u petak ujutru i pre podne na severu očekuje malo svežije uz prolazno naoblačenje, ponegde sa slabom kišom.

Za nedelju uveče na severu i zapadu, a tokom noći i u ponedeljak u ostalim krajevima, meteorolozi najavljuju prolazno naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom uz pad temperature.

Zatim će početkom naredne sedmice biti umereno do potpuno oblačno, svežije, mestimično sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima.

Biometeorološka prognoza za sredu, 13. septembar 2017:

Nastavlјa se period sa nepovolјnim uticajem biometeoroloških prilika na većinu hroničnih bolesnika, a naročito na osobe sa psihičkim obolјenjima. Neraspoloženje, pospanost i bolovi u mišićima su moguće meteoropatske reakcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: